Life coaching -

Teremtsd meg azt az életet külföldön, amiről álmodtál!

Az expatokra és külföldre költöző nőkre szabott life coaching technikám segítségével gyorsabban és hatékonyabban lendülsz át azokon a problémákon, amik akadályozzák a beilleszkedésedet és az igazán neked való életed kialakítását.

Nézz szembe az ismeretlennel – hogy felismerd az ismerős akadályokat

Nagy reményekkel vágsz bele a külföldi életedbe. Új lehetőségekben, inspiráló környezetben, új kalandokban reménykedsz. És ez meg is adatik, ám sokkal nehezebb élni velük, mint gondoltad.

Ugyanazok a lelki gátak, amik korábban még elviselhetőek voltak, egy idegen országban, más nyelven megszólalva, a barátoktól és családtól távol sokkal erősebben fejthetik ki a hatásukat.

Talán olyan félelmekkel is szembesülsz, amiket korábban nem tapasztaltál.

Egy kis gátlásosság is komoly szorongássá fajulhat

A problémák sajnos nem szűnnek meg maguktól. Ha nem foglalkozol az elakadásaiddal – az önmagaddal és a döntéseiddel kapcsolatos kételyeiddel, akkor azok könnyedén ellened fordulhatnak.

Tartsd fitten a magabiztosságodat és légy tisztában önmagaddal

A módszeremet kifejezetten a külföldi életed elakadásainak megoldására fejlesztettem ki. A folyamat során abban támogatlak, hogy képes legyél megfogalmazni a valódi vágyaidat. Folyamatos motivációval lendítelek át a nehézségeken, és felszínre hozzuk azokat a képességeidet, amelyek a céljaid megvalósításához kellenek.

Milyen helyzetekben jó döntés számodra, ha hozzám fordulsz?

Nehezen hozol döntéseket.

Magányosnak érzed magad.

Nem vagy benne biztos, hogy jó úton jársz.

A külföldi életed túlságosan különbözik a korábbitól, és ez nyomaszt téged.

Bátortalan vagy, ha idegenekkel kell beszélgetned.

Nincs erőd semmihez, mindig találsz kifogásokat cselekvés helyett.

Az expat life coaching segítségével:

A life coaching folyamatát hozzád igazítjuk:

Az ülések száma

A közös munkánk révén  megtanulod azokat az eszközöket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy teljes és sikeres életet élj az új országban, mind személyesen, mind családként.

A közös munkánk első lépése,

hogy megértem a helyzetedet, és megismerjük egymást. Ezután lefektetjük a célkitűzéseket és az együttműködésünk kereteit.

Minden ülésen

reflektálunk az előzőn elért haladásunkra. Mesélsz arról, hogyan sikerült gyakorlatba ültetned a megbeszélteket, valamint a téged ért eseményekről is beszélgetünk. Ezután pedig kitűzzük a következő lépésedet.

A jelenre és a jövőre koncentrálunk,

miközben ismert pszichológiai módszerekkel segítek neked észrevenni az összefüggéseket és közelebb jutni önmagadhoz. 

Ügyfeleim véleménye a Life Coachingról

Foglalj időpontot egy ingyenes, 30 perces beszélgetésre!

Derítsd ki, hogy tényleg tudok-e neked segíteni, hogy a külföldi életed könnyebb legyen! Jelentkezz az ingyenes felfedező beszélgetésre!