Hidasi Brigitta vagyok.

Okleveles coach, 4 országot megjárt világpolgár, családanya és feleség.

Abban segítek neked, hogy a hazádtól távol is minél könnyebben otthonra lelj, és beteljesítsd az életcéljaidat.

Mediátor tanácsadó gondolatai külföldi letelepedés, beilleszkedés, honvágy, karrier, döntések, párkapcsolat, gyerekek és anyaság témákban, külföldi magyarok részére.

A történetem

Hosszú út vezetett odáig, hogy lecseréljem a korábbi karrieremet arra, hogy sokkal közvetlenebbül segíthessek az embereknek. Jelenleg éppen Franciaországban élek a családommal, de éltem már Görögországban és Indiában is. Amikor már a sokadik költözést menedzseltem, és újra szembesültem az ismerős problémákkal, rádöbbentem, hogy a dolog mindössze egyetlen szempontból lett könnyebb számomra: már tudtam, hogy képes vagyok rá, hogy újrakezdjek mindent. Ez viszont óriási könnyebbséget jelentett.

Miért van szükséged rám?

Amikor nem elég egy barát

Sokan hiszik, hogy a coachra csak azoknak van szüksége, akiknek nincsenek barátaik.

Mivel itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod, te már valószínűleg túl vagy ezen a gondolaton. Talán éppen azért, mert voltál már olyan helyzetben, amikor egy baráti kapcsolatod túlterhelődött attól a felelősségtől, amit egy élethelyzeti elakadás támogatása igényel.

Ám az az igazság, hogy a külföldre költözés éppen egy olyan terep, ahol jellemzően a barátaidtól is messzire kerülsz.

Ezt kapod egy coachtól

Egyetlen barátságnak sem lehet célja az, hogy pártatlanul és 100%-os támogatással vegyen téged körül, amikor semmi mást nem látsz, csak a problémát. Képzett coachként én rendelkezem azokkal az eszközökkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kísérjelek, és felszínre segítsem azokat a válaszokat, amiket eddig nem vettél észre.
Nem célom, hogy véleményezzelek, nem célom, hogy megmondjam neked a tutit, és nem kell megfelelned semmilyen elvárásnak. Olyan közeget biztosítok, ahol végre összekacsinthatsz önmagaddal, és megtalálhatod az igazi utadat a boldogság felé.

Ezt kapod tőlem

A legtöbb ügyfelem számára hatalmas könnyebbséget jelentett az első ülések során, hogy olyan emberrel ülhettek szemben, aki tényleg érti, mit jelent minden reggel idegennyelven köszönni a kisboltban.

Ami más számára jelentéktelen apróság, az számodra hatalmas hiányjel lehet, bármilyen bátran és határozottan vágsz is bele a külföldi életedbe.

Ezt én is átéltem, és időközben azt is kitapasztaltam, hogyan lehet akár egészen mélyről is felhúzni magad azáltal, hogy azonosítod az adott helyzetben hasznosítható képességeidet.

A módszerem

100% online coaching – bárhonnan elérhető vagyok számodra.

Akadémiai módszertanra épülő folyamatokkal dolgozom.

Egyenes, empatikus és bensőséges kommunikációt folytatok.

Célorientált megoldásokra törekszem.

A saját, belső motivációdat hozom mozgásba.

A kulturális különbözőségek átkeretezését a munkám fontos részének tartom.

A karrier coaching során a magánélet és a munka egyensúlyát is szem előtt tartom.

Társadalmi szerepvállalás

Coachként rendszeresen vállalok önkéntesmunkát civilszervezeteknél, mert hiszek abban, hogy a társadalmi felelősségvállalással építhetünk szebb jövőt a gyermekeink számára.

A mentális egészség mellett elengedhetetlenül fontosnak tartom a fizikai egészséget is. Rendszeresen sportolok – a jóga és a trx a hétköznapi rutinom része.

Mindig jobbra törekszem

Ezért fejlesztem önismeretem, gazdagítom a coaching eszköztáram és rendszeresen járok szupervízióba – speciális szakmai személyiségfejlesztésére.

ICF nemzetközi coach szövetség tagjaként

A szervezet etikai kódexének megfelelően végzem a munkámat. Ezen a linken még többet olvashatsz a szakmai múltamról is.