Az én sztorim

Amikor úgy érzem, hogy fejlődnöm kell, változást szeretnék, vagy szembe találom magam egy nehézséggel, elindul bennem a megoldás keresésének ösztöne. Keresem a könyvekben, barátokkal való beszélgetésekben, és ha kell, felkeresem a szakembereket. A lényeg, hogy minél előbb lássam a kiutat, és tudjam, hogy mi az első, legkisebb lépés, amit azonnal meg tudok tenni.
Széles körben szerezett munka és élettapasztalatom is ez irányba vezetett, megértettem és megéltem a reziliencia fontosságát.


Az első mélyvíz pályafutásom kezdete, melyet Indiában konzuli asszisztensként éltem át. Ezt követően a különböző multinacionális szervezetek kulturális különbségei, az országok közötti váltások okozta kulturális sokk élményei táplálták bennem az igényt, hogy ezekből az ismeretekből másoknak is átadjak. 

De mit és hogyan, az akkor még rejtve maradt. Olyannyira, hogy egy éles váltással, házasság és a gyerekek születése után, hitoktatóként folytattam utam. Másra helyeződött a hangsúly, de továbbra is a megértés, fejlesztés és kommunikáció dominált. 2019-ben kezdett motoszkálni bennem, hogy váltani kellene, elmentem egy coach-hoz, majd jött a Covid, és megérkezett a válasz!

Így találtam a helyemre! Ma már Franciaországban élek, és várlak, hogy támogassalak a Te utadon!

Tanulmányok

• 2023. Megoldásfókuszú Mediátor képzés – ESEF

• 2022. Coach-Üzleti edző – Eötvös Loránd Tudományegyetem

• 2020. Modern Human Resource Management-Recruitment and Selection Process – Alison

• 2018. Katekéta és lelkipásztori munkatárs – Evangélikus Hittudományi  Egyetem

• 2011. Szociológia – Eötvös Loránd Tudományegyetem

• 2000. Közgazdász, Vállalkozásszervező – Kodolányi János Főiskola

Fontos még rólam tudni

Fontos része életemnek a társadalmi felelősségvállalás, ezért coachként is önkénteskedem civil szervezeteknél. A mentális egészség mellett elengedhetetlenül fontosnak tartom a fizikai egészséget is. Folyamatosan fejlesztem önismeretem, gazdagítom coaching eszköztáram, és járok szupervízióba.

Tagja vagyok az ICF Nemzetközi Coach Szövetségnek. Itt olvashatsz többet rólam ›››››