SZOLGÁLTATÁSOK

Expat life coaching – Dilemma

Ügyfeleim elmondása szerint éveket spórolhattak volna maguknak, ha ezt előbb tudják.

Hiába csinálták meg a pro-kontra listát, meg sem közelítette a megoldásfókuszú döntés támogatás hatékonyságát.

Nem tudod, hogy maradj-e az adott országban, munkahelyen, kapcsolatban vagy tovább indulj?

A dillema most még nyomasztónak tűnik, de hamarosan megtalálod a választ.

Támogatásommal határozott, és biztos döntést hozol, ami mellett ki tudsz állni a kihívások közepette is.

Expat life coaching – Önismeret, személyes fejlődés

Ügyfeleim megdöbbenéssel szokták tapasztalni, hogy alkalomról – alkalomra növekszik az önbizalmuk! Te is szeretnél jóban lenni magaddal? 

A life coaching számos személyre szabható eszközt kínál annak érdekében, hogy minél mélyebben és biztosabban megismerd magad az új környezetben. Minél biztosabb képed van magadról, annál kevésbé tudnak a kihívások kibillenteni az egyensúlyodból. Krízis esetén is tudod, hogy honnan meríts erőt a kitartáshoz.

Támogatásommal a külföldi életre és a személyedre szabott folyamat során:

A közös munkánk révén  megtanulod azokat az eszközöket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy teljes és sikeres életet élj az új országban, mind személyesen, mind családként.

Expat life coaching – Beilleszkedés és kapcsolatépítés

Több ügyfelem is azt mondta, hogy milyen jó lett volna, ha előbb találkoznak velem, mások a második alkalom után beiratkoztak a legközelebbi edzőterembe!

Megismered, hogy milyen alkotóelemei vannak az önbecsülésednek, feltárjuk erősségeid és értékeid, mely elősegíti, hogy növekedjen az önbizalmad! Megtanulod, hogyan építs új kapcsolatokat és tartsd fenn a régieket.

Megszerzed azokat a készségeket és önbizalmat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy teljes és kiegyensúlyozott életet élj az új országban.

Expat karrier coaching

Ügyfeleim leghamarabb az energiájukat, majd a motivációjukat nyerik vissza.

A karrier coaching során megtalálod a motivációd, felszínre kerülnek az erősségeid és azon képességeid, amik mentén haladva építheted a karriered.

Támogatásommal a befektetett munkád eredményeként: 

A folyamat során leküzdöd a külföldre költözéssel járó karrierrel kapcsolatos kihívásokat, és megszerzed azokat a készségeket és önbizalmat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy sikeres legyél az új karrieredben.