„Az ember előtt két út áll: az egyik az, hogy megvalósítja saját magát, azt, akinek ő született; a másik az, hogy mindent megtegyen azért, hogy szeressék, mert ez a vágy is vele született.”
Carl Rogers

Expat Coaching a gyakorlatban

A coaching akkor működik, te akkor fejlődsz, ha motivált vagy a változásra, energiát és időt szánsz rá, elvégzed a feladatokat.

Ezalatt nem leszel egyedül, minden tapasztalatom és szaktudásom a te szolgálatodban áll. Támogatlak, kísérlek, és olykor kihívások elé állítalak.
Én nem tudom, hogy mi a válaszod a kérdésedre, azt sem, hogy mi az az út, ami oda elvezet. Azt tudom, hogy hogyan támogassalak abban, hogy megtaláld a saját válaszaid, saját megoldásaid!

Az első alkalommal egy félórás bemutatkozó beszélgetés alkalmával, elmeséled, hogy mi az, ami foglalkoztat, mi a probléma, amire választ, megoldást keresel.

Ezt követően, attól függően, hogy mi a témád, 4-8 alkalommal találkozunk a coaching során.

Végül pedig sok-sok válasszal, felismeréssel, szélesebb önismerettel, magabiztos, motivált énképpel távozol.

Mit jelent az expat life és karrier coaching?

A bizalom tere, az önmegvalósítás ideje.

A jelenben vagyunk és a jövőre fókuszálunk!

A coaching nem pszichoterápia, nem mentorálás, nem tréning és nem is tanácsadás!

A coching folyamatban te vagy a tudás birtokában, én abban támogatlak, hogy ez felszínre kerüljön, hogy a változás megtörténhessen, s a vágyott cél eléréséhez minden erősséged és cselekvési terved a tudatod szintjére kerüljön.

HU